Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

LSB Experience (uitverkocht)

17 January @ 16:00 - 19:00

€15

Degene die gereserveerd hadden voor LSB Experience op zondag 1 november krijgen binnenkort een berichtje en worden dan  automatisch (indien ze dit aangegeven hebben) overgezet naar de nieuwe datum op zondag 17 januari. Mocht er plek vrijkomen, of indien we t.z.t. meer mensen mogen toelaten, dan laten wij dit weten.

Een juweel van een band! Een band die iets heel bijzonders te bieden heeft, namelijk prachtig meerstemmige zang en bijzonder mooi gezamenlijk gitaarspel. Kenmerkend voor de sound van LSB is die prachtige blend van de stemmen van Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek.

Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience songs van muziekhelden uit voornamelijk de seventies zoals o.a. Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor, The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met nummers van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice en prachtig eigen werk. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. “Beter dan het origineel” is een veelgehoorde opmerking, zelfs in de V.S. waar deze band ieder jaar weer teruggevraagd wordt!

Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek) altijd al wilden spelen, liedjes met een kop en staart. Sterke punten zijn de vocal harmonies en de muzikale kwaliteit. Hier en daar versterkt door Peter Deiman op de drums en Rob Hendriks op de bas. Prachtig materiaal voor een middagvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen, en je terugbrengen naar de tijd van Love Peace and Happiness!

Details

Date:
17 January
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
€15