Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pearl Jamming (uitverkocht)

14 March @ 16:00 - 19:00

€15,

Dit is de nieuwe datum (i.p.v. zondag 22 nov) van Pearl Jamming . De reserveringen van zondag 22 november gaan automatisch over naar zondag 14 maart 2021. Degene die gereserveerd hadden ontvangen hierover binnenkort nog een bericht/bevestiging en worden automatisch (indien ze dit aangeven) overgezet naar de nieuwe datum zondag 14 maart. Mocht er plek vrijkomen, óf als we t.z.t. meer mensen mogen toelaten dan laten wij dit weten.

Met een gezamenlijke liefde voor een van de grootste rockbands aller tijden brengt Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn.

Met jarenlange ervaring op zak is Pearl Jamming een geoliede machine die over je heen dendert, met
hoogstaande solo’s, een strakke ritmesectie en een charismatische frontman. Urenlang heeft de band
gespendeerd aan het bestuderen van de albums en liveopnames van Pearl Jam om de band tot in het kleinste detail te kunnen vangen. Deze vlekkeloze muzikale uitvoering samen met de authentieke banduitstraling en podiumaankleding maken deze act tot de meest nauwkeurige benadering van Pearl Jam. Naast de grote hits uit de jaren ’90 zoals “Alive”, “Black” en “Jeremy” speelt Pearl Jamming ook het betere nieuwe werk van de laatste jaren en zijn ook nummers als “Sirens” en “Just Breathe” aan het repertoire toegevoegd. Om de live ervaring compleet te maken worden zelfs de covers van bijvoorbeeld Neil Young in de setlist meegenomen.
Elk optreden bewijst Pearl Jamming weer zijn positie als dé Pearl Jam tribute waar te maken, en het is voor de Pearl Jam liefhebber dan ook een ‘must’ om deze act een keer live aan het werk te hebben gezien.
Vocals : Lars Kroos Guitar : Jos Kolenberg Guitar : Jochem Pennekamp Bass : Ben Kribben Drums : Alex Bakker.

Details

Date:
14 March
Time:
16:00 - 19:00
Cost:
€15,