Laden Evenementen

Claptunes; Tribute to Eric Clapton

15 oktober 2023

Claptunes! Een fantastische band die twee jaar geleden al eens met veel succes op het podium in The Shack stond! Zondag 15 oktober brengt Claptunes wederom een voortreffelijk eerbetoon aan het werk van Eric Clapton. De band bestaat uit vier ervaren rasmuzikanten, met de energie van een stel jonge honden. Ze duiken met z’n vieren in het songboek van Eric Clapton en nemen je mee langs de songs van Cream, Blind Faith, Derek and the Dominos en natuurlijk Eric’s solowerk.
Prachtige uitvoeringen van Clapton ’s classics’ als: Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love en Crossroads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de bluesliefhebbers op hun wenken worden bediend. Een optreden van Claptunes is een muziekreis door de tijd, die iedere fan van classic rock, blues en live muziek zal aanspreken.
De band bestaat uit de uitstekende zanger/gitarist Stef Woestenenk. (In The Shack bekend van de CCR undercoversessie),  een swingende toetsenist; Henk Buiting, en een strakke ritme sectie, Han Neijenhuis op drums en Marcel Everts op bas. Hoewel Claptunes er niet naar streeft om Clapton noot voor noot te kopiëren benaderen ze met regelmaat het niveau van de meester zelf. Een geweldig en dampend optreden met regelmatig een klein verhaaltje achter de songs. Kortom een te gekke muziekbeleving met een meer dan voortreffelijke band!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2023
Tijd:
16:00 - 19:00