THE STORY

Wish it….Dream it….Do it!

Here’s the story:

Na ons horeca-avontuur in De Kwakel in ons Rock-café ‘Simple’ van 1987 tot 1999 zijn wij in 2006 begonnen met het maandelijks programmeren van live-muziek. Eerst in Het Galjoen in Amstelveen en later in The Mix in Uithoorn waar we onvergetelijke avonden hebben gehad met optredens van bands uit binnen- en buitenland. Op een dag hadden we reden genoeg om te gaan brainstormen over onze grootste passie, namelijk het organiseren van live-muziekavonden maar dan op een vaste eigen plek.


Hierin vonden we in 2011 een nieuwe uitdaging; The Shack, een “old school” hotspot voor de live-muziek, als in een Juke Joint of Roadhouse. Wij zijn dan ook alléén geopend als er een band op het podium staat, maar dan ben je wel verzekerd van een topavond, met de beste muzikanten uit binnen- en buitenland. Ons gemêleerde publiek bestaat uit enthousiaste muziekliefhebbers in de leeftijd van 18 tot 80 die hun muzikale hart kunnen ophalen in een intieme en relaxte sfeer.

Inmiddels zitten we drieëndertig jaar in de horeca en voor ons is The Shack the best of both worlds, onze passie live muziek gecombineerd met het vak waar wij van houden. 

Ons motto:  “Settle your troubles outside……and enjoy the music!

Like onze facebookpagina van The Shack, en/of geef je op voor de nieuwsbrief, én check onze site regelmatig, dan blijf je op de hoogte van alles over de optredens in The Shack.