Laden Evenementen

FACE TO FACE: Elton John & Billy Joel

27 maart 2022

In 1994 bundelden Elton John en Billy Joel hun krachten voor een wel heel bijzonder live spektakel: de “Face To Face Tour”. Met deze dubbele headline toerden de iconen de hele wereld over en brachten hun beider grootste hits ten gehore voor een miljoenenpubliek. “The Piano Man” samen met “The Rocket Man” bleek zo’n succes, dat de tournee in respectievelijk 1998, 2003 én 2009 herhaald werd.

In 2018 kondigde Elton John zijn afscheid aan van de internationale podia en Billy Joel toert, op een enkele sporadische internationale show, ook niet meer buiten de V.S.

Met “Face 2 Face, The ultimate tribute to Elton John & Billy Joel” heeft nu iedereen de kans om alsnog het ongelooflijk indrukwekkende repertoire van deze grootmeesters in de popmuziek in één zinderende show live mee te maken… “Your Song”, “She’s Always A Woman”, “I’m Still Standing”, “Uptown Girl”… en ga zo maar door…

Gespeeld en gezongen door Alexander Broussard (van o.a. The Billy Joel Experience, en The Stories of…) in de huid van Billy Joel en Max Anthony (U.K.) als Elton John.

Een onvergetelijke reis door het mooiste en het beste van ’s werelds grootste singer-songwriters.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
27 maart 2022
Tijd:
16:00 - 19:00