Laden Evenementen

Harlem Lake

06 maart 2022

Zoals de bandnaam al doet vermoeden, komt Harlem Lake uit de Haarlemmermeerpolder. Onder de bandnaam Dave Warmerdam Band troffen Dave Warmerdam, Sonny Ray van den Berg en Janne Timmer elkaar tijdens hun tienerjaren in de gedeelde liefde voor bluesmuziek in 2017. 4 jaar later veranderden ze de bandnaam naar Harlem Lake. Hoewel ze nog steeds eer bewijzen aan de blues, komen ze met een fris southern geluid geïnspireerd door artiesten als Joe Bonamassa, Mark Knopfler, Little Feat en Beth Hart.

Harlem Lake brengt na een corona jaar van schrijven en opnemen eindelijk hun allereerste single uit genaamd ‘’The River’’. Het is een sterk rocknummer dat je even mee terugneemt naar de jaren 70, de jaren van Fleetwood Mac, Janis Joplin en Eric Clapton. Na ‘The River’ brachten ze in oktober hun tweede single ‘My Turn To Learn’ uit ter introductie van hun debuutalbum A Fool’s Paradise Vol. 1

Dat wordt  een middag zwaar genieten van de geweldige strot van Janne, het virtuose spel van Sonny en Dave op gitaar en toetsen!

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
6 maart 2022
Tijd:
16:00 - 19:00