Laden Evenementen

Mount Turmoil & Rubber

17 december 2022

David Aferiat, Arjen Koekoek, Tom Kenter, bekende namen in The Shack mede door hun onovertroffen undercoversessies. Maar deze muzikanten hebben daarnaast ook hun eigen band en deze bands maken hele toffe songs, die iedereen moet horen, en ga er maar van uit dat dit een té gekke middag gaat worden!

Rubber

Waarschijnlijk ken je Rubber als de stomende pop-rock band die ooit covers speelde in cafés, feesttenten, op hoteldaken, in verre landen, Paradiso, de Melkweg en in jouw woonkamer.

Maar de band brengt ook eigen werk uit. Egocide is het vierde album met eigen seventies-eighties poprock, hartstochtelijk geworteld in hun rock classics coverrepertoire. Maar dan Nederlandstalig!

“Lekker Met Z’n Allen” kwam vorig jaar al als single uit en met de single “Dan Gaan De Lichten Uit” haalde Rubber jaren geleden de 73ste plaats in de Mega Top 100.

Een 7-koppige topband met niemand minder dan David Aferiat op gitaar!

Mount Turmoil

Dikke vette rock kan ook gewoon catchy zijn. Dat komen de heren van Mount Turmoil wederom bewijzen in The Shack.

Dat Arjan Koekoek (o.a. The Metallicas) lekker kan zingen is algemeen bekend, bij wie vaker in The Shack is geweest en ook gitarist Tom Kenter (The Metallicas) is daar geen onbekende. Samen met Raymond van Wersch op bas en Eric Louisville op drums zullen ze nieuw werk spelen van het onlangs uitgekomen “Welcome To Mount Turmoil”Maar ook oude bekende als “Sunset” en natuurlijk “This Is It” zullen voorbij komen.

 

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
17 december 2022
Tijd:
16:00 - 19:00