Laden Evenementen

The Bluebettes

15 januari 2023

De Zwolse vrouwenband The Bluebettes swingt de pan uit! So put on your dancing shoes voor een middag vol nostalgie, humor, prachtige stemmen en aanstekelijke liedjes die iedereen kent van vroeger

Op het podium staan vijf talentvolle meiden, die met een flinke dosis energie, humor, gitaar, piano, drums en bas een te gekke live-show neerzetten. Voordat ze met hun nieuwe show de theaters ingaan komen ze warm draaien in The Shack met zowel Nederlandstalig als Engelstalige nummers.

Op geheel eigen wijze brengen ze bekende hits weer tot leven met swingende dansnummers, zoete koortjes en scheurende strotten.

Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot je blaren hebt en hipshaken tot je erbij neervalt, het mag allemaal. Arlette Swartjes (zang, showmaster, acrobatie) Esther Groenenberg (piano/zang), Anna Hoekstra (drums/zang), Geraldine Swartjes (gitaar/zang) en Chantal de Haan (bas/zang) krijgen gegarandeerd de tent op z’n kop en zorgen voor een onvergetelijk muzikale zondagmiddag.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 januari 2023
Tijd:
16:00 - 19:00