Laden Evenementen

Ian Siegal

20 juni 2021
Dit is de nieuwe datum voor het concert van Ian Siegal in The Shack . De reserveringen van zondag 13 december gaan automatisch over naar zondag 20 juni 2021. Degene die gereserveerd hadden ontvangen hierover binnenkort nog een bericht/bevestiging en worden automatisch (indien ze dit aangeven) overgezet naar de nieuwe datum zondag 20 juni. Mocht er plek vrijkomen, óf als we t.z.t. meer mensen mogen toelaten dan laten wij dit weten.
Ian Siegal wordt vaak de favoriete hedendaagse Britse bluesman genoemd, een toonaangevende hedendaagse Britse bluesartiest en meervoudige prijswinnaar.
Classic Rock noemt Siegal “een nationale schat”, de Amerikaanse bluesbijbel zegt “groot talent” en MOJO magazine rangschikt hem “de slimste schrijver en meest magnetische bluesartiest in het Verenigd Koninkrijk”.
Hij is de enige Brit die twee keer genomineerd is voor de US Blues Music Awards, in feite de Grammys of the Blues. En hij is de enige Brit die door MOJO twee keer is gekozen voor het Bluesalbum van het jaar.
Hij neemt het podium in handen op een manier die maar weinig artiesten vandaag de dag kunnen evenaren. Zweet, passie, humor, opruiende slidegitaar en een stem die groot genoeg is om bomen te kappen!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
20 juni 2021
Tijd:
16:00 - 19:00