Regels omtrent COVID-19

Vanwege corona is het VERPLICHT te reserveren en zijn er minder plekken beschikbaar dan normaal, dus zullen we snel “vol” zitten.

Je kan max. voor 4 personen reserveren, en bij de entree zullen wij het telefoonnummer noteren van degene die de reservering heeft gemaakt.

Verder blijft alles vooralsnog doorgaan, maar mochten er zich veranderingen voordoen, dan laten we het jullie z.s.m. weten.*Ook zullen wij voor ieder concert entree vragen om de muzikanten tegemoet te komen.We hopen dat jullie hier begrip voor hebben.

Wellicht overbodig, maar we kunnen het niet vaak genoeg melden:

Even het onderstaande checken voordat je besluit om de deur uit te gaan:

Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur: hoesten, neusverkoudheid, koorts vanaf 38 graden of benauwdheidsklachten?

-Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?

-Heb je het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?-Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?

-Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

………blijf dan thuis!!Wij hopen van harte dat iedereen hier rekening mee gaat houden en nogmaals…..respecteer elkaar, neem je verantwoording en gebruik je gezond verstand.