The Shack weer een klein beetje “open”

Ten eerste hopen we dat het met jullie allemaal goed gaat! Met ons is alles ook oké en we hebben, na een half jaar, eindelijk weer eens iets positief te melden, al is het met een dubbel gevoel….

Ondanks dat alles nog niet gaat zoals iedereen dit graag zou willen, mogen we weer iets en hebben besloten om deze kans te pakken…

Zondag 2 mei gaan we voor het eerst weer “open” op het terras. Nadat de datum bekend werd gemaakt op de laatste persconferentie hebben veel mensen al gereserveerd, met het gevolg dat we (met de beperkte plekken op het terras) op zondag 2 mei helaas al “uitverkocht” zijn.. Ook zijn wij afhankelijk van het weer, dus is het nog even afwachten hoe alles gaat verlopen.

Maar…no worries….we hopen dat alles de goede kant op gaat en wij jullie allemaal binnenkort weer kunnen verwelkomen in The Shack.

We gaan de agenda voor de komende maanden weer vullen met toffe optredens, want ook de muzikanten staan te trappelen om weer te kunnen spelen! Uiteraard houden we jullie vanaf nu regelmatig op de hoogte via de Shack-nieuwsbrief over reserveren e.d.

Lieve groet,

Rian en Berry & The Shack-Crew