Tijdelijk gesloten vanwege corona

Het nieuws waarvan wij hoopten dat het niet nodig was om te sturen….maar de nieuwe maatregelen laten ons geen keus.

Na de berichten van dinsdag 3 november is gebleken dat de horeca in elk geval gesloten blijft 15 december….

Overbodig om te zeggen dat wij, net als alle andere gedupeerden, hier ontzettend van balen…maar het is nu eenmaal niet anders en er zijn altijd ergere dingen… We blijven ten alle tijden positief! 

Dit betekent dat de optredens in de maand november verzet gaan worden naar een andere datum. Degene die gereserveerd hebben voor een concert dat verplaatst wordt krijgen hierover persoonlijk bericht van ons met de nieuwe datum en kunnen dan, indien gewenst, hun reservering overzetten. Mocht er plek vrijkomen voor een uitverkocht concert, of wanneer wij meer mensen mogen toelaten als er t.z.t. versoepelingen komen, dan melden wij dit.

Uiteraard blijven wij ook vooruit kijken, en gaan de komende tijd gebruiken om o.a. nieuwe datums in te vullen met toffe bands/muzikanten.

Naar die tijd kijken wij enorm uit en hopen jullie ook, want echt…..The Shack én al die té gekke bands en muzikanten kunnen het niet zonder jullie! 

Zodra we weer meer weten, houden we jullie op de hoogte. Check regelmatig de agenda op de site zo blijf je op de hoogte van alle datums en veranderingen.

Wij wensen iedereen die hard worden geraakt door de Corona heel veel sterkte de komende tijd.  Pas goed op jezelf en op elkaar, wees verstandig en blijf gezond! 

Lieve groeten,

Rian en Berry