Laden Evenementen

The Story of David Bowie – Alexander Broussard ft. Rias Baarda

15 augustus 2021

In deze unieke voorstelling neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard je mee in een reis door de prachtige muziek, de indrukwekkende carrière en het imposante oeuvre van David Bowie. Wat maakte de muziek van Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor deze “masterclass” neemt Alexander een fantastische zanger mee; Rias Baarda aangevuld met een extra instrumentalist.

En zo wordt het een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
Rias Baarda wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, Alexander (bekend van Najib Amhali’s PlusSupportAct, The Billy Joel Experience, The Crazy Piano’s, De Corona’s e.v.a.)

Wellicht is Rias Baarda op dit moment het meest bekend als gitaarvirtuoos bij ’s lands bekendste roept u maar acts The Originals en De Corona’s waarmee hij bijvoorbeeld drie weken in het Holland Heineken House bij de Olympische Spelen te Vancouver heeft mogen optreden. Of je hebt hem gezien op Lowlands met 2nd Place Driver. Maar afgelopen jaar gooide hij enorm hoge ogen met zijn Bowie interpretaties op o.a. Paaspop en Live XL. Als er één pop artiest is wiens verhaal zich leent voor The Story of.., dan is het David Bowie wel. De personages, de fantastische muziek, de legende…

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
15 augustus 2021
Tijd:
16:00 - 19:00